Workshop i undervannsfoto

Workshop i undervannsfoto


Arrangør: Indre Oslofjord Undervannsklubb
Påmeldingsfrist: 23.09.2024 23:30

Tid


Sted

Vis kart

Workshop i undervannsfoto den 24. september med Rune Edvin Haldorsen

Arrangementet er åpent for alle medlemmer av Norges Dykkeforbund

Sted: IOUK's lokaler på nesoddtangen brygge


Tema for workshop: 

Workshopen vil ta for seg enkel undervannsfoto med fokus på kompaktkameraer. Temaene er også overførbare til mer avansert utstyr, så det er ikke noe krav om at man skal ha kompaktkamera. 

1: Hvordan bruke lys under vann (naturlig og medbragt)

2: Hvordan forholde seg til og tilnærme seg marint liv

3: Dykk og prøv selv

4: Vi går gjennom bildene og diskuterer resultatene


Om foredragsholderen: 

Rune Edvin Haldorsen er 51 år og bor på Nesodden. Han har drevet med foto siden han var 12 år og begynte med undervannsfoto i 2007. I starten benyttet man kamera med film og det kunne gjerne gå en uke fra man hadde tatt bilder til de kunne sees. Deretter har han vært gjennom hele den digitale fotoutviklingen til fra nærmest ubrukelige og svindyre kameraer til dagens relativt rimelige høykvalitetskameaer. I den senere tid har han gått mer og mer over til å fotografere med enkle kompaktkameraer da de gir muligheter til å ta bilder man kan ta med større utstyr.

 

Rune er CMAS** fotoinstruktør, har vunnet kongepokal i undervannsfoto og detatt i tre verdensmesterskap. Han er også mangeårig medlem av NDF sin undervannsfotokommite og har vært i diverse juryer i nasjonale og internasjonale undervannsfotokonkurranser. Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.