Utstyrsdugnad

Utstyrsdugnad


Arrangør: Indre Oslofjord Undervannsklubb
Påmeldingsfrist: 19.01.2024 16:00

Tid


Sted

Vis kart

Vi inviterer alle medlemmer til en fiksefest hvor vi skal ta en grundig gjennomgang og vedlikehold av klubbens fellesutstyr. Dette er en gylden mulighet for deg som ønsker å bidra til klubbens fellesskap og samtidig lære et par nyttige triks for utstyrsvedlikehold.

Sammen skrur vi, limer vi, og lærer vi – mens vi deler våre beste dykkerhistorier. Vi vil ta i bruk våre kollektive kunnskaper, og om nødvendig, finne løsninger via nettressurser. Vær oppmerksom på at visse spesialiserte oppgaver, som kontroll av flasker og ventiler, skal håndteres av profesjonelle.

Din innsats på denne dagen sikrer at klubbens utstyr er klart og i topp stand for medlemmenes bruk. Det er en flott måte å gi tilbake til klubben og sikre at alle har det beste utstyret tilgjengelig.

Vi oppfordrer deg til å komme med godt humør og være klar for en dag med produktivt samarbeid. Ingen personlig utstyr denne gangen – la oss fokusere på klubbens skatter!

RSVP: Vennligst gi beskjed om du kan komme innen 15. Januar, slik at vi kan sørge for nok verktøy og materialer til alle.


Påmelding til Dag Reynolds: dagreynolds6@gmail.com, Tlf: 90883737

Fiksehilsen,

Gjengen i IOUK


Administratorer


Kommentarer

Du må logge inn for å poste i veggen.