Langlielva Rideklubb - endelig er det nye navnet aktivt!

Postet av Styret den 20. Apr 2022

Hei alle flotte medlemmer!


Noen av dere har kanskje fått med dere den evige jakten etter nytt navn på rideklubben vår. Nå er det offisielt - rideklubben tidligere kalt Elveli Kjøre- og Rideklubb heter nå Langlielva Rideklubb.

Klubben er i en overgangsperiode nå til nytt navn. Det vil nok ta litt tid før navnet har festet seg, men vi er svært fornøyd med det endelige resultatet. 


Nå som det nye navnet endelig er på plass er det to ting vi i styret har lyst til å lodde stemningen for:


1. Oppsett av aktiviteter til høsten

Vi ønsker å få en bedre flyt mellom rideklubbens aktiviteter og rideskolens aktiviteter, med større rom for fleksibilitet og mer glidende overganger. 

Derfor vil vi nå sjekke om det kan være interesse hos dere medlemmer å sette opp et par åpne treninger (selve treningen blir da gratis) og flere konkurranser/treff/stevner i sommerhalvåret - og utover dette åpne for muligheten til å sette opp privattimer der det er interesse. For eksempel privattimer (alt fra 1 til 4 deltagere) i bueskyting til hest og riddersport, eller working equitation og horseball. 


2. Klubbklær!

Nå som nytt navn er klart kan vi endelig se alvorlig på klubbklær. Dersom det er nok interesse for dette så setter vi oss ned for å designe jakker, vester og/eller gensere med logoen vår.

Her oppfordrer vi dere medlemmer til å designe deres eget forslag. Kriteriene våre er at rideklubbens logo OG rideskolens logo må være synlig på klærne.


Kommentarer

Logg inn for å skrive en kommentar.