Ny hjemmesideløsning!

Postet av Styret den 29. Mar 2017

Elveli Kjøre- og Rideklubb har fra og med 01.01.2021 tatt i bruk en ny hjemmesideløsning og medlemsportal fra IdrettenOnline. Vi ønsket å gi medlemmene våre en enklere klubb-hverdag hvor (nesten) alt finnes på ett sted.

IdrettenOnline er basert på en sosial nettverksplattform som tilrettelegger for kommunikasjon mellom hele klubben. Med muligheten til å sende både SMS, e-post og interne meldinger seg imellom. Alt av beskjeder vedrørende treninger og aktiviteter legges ut på denne siden. Det er enkelt å dele innleggene videre, kommentere under eller sende spørsmål direkte til treneren/arrangøren direkte fra din egen medlemsprofil.

MERK! Bookinger til aktiviteter og kurs går fortsatt gjennom EquiBooker

Innmelding (og utmelding) har aldri vært enklere enn det er her, og raskt går det også. Når du har meldt deg inn og betalt kontingenten får du i tillegg din helt egen profil. Denne profilen kan du nå selv være med på å holde oppdatert; med både bilder, fun facts, informasjon om deg og dine interesser (kanskje også si litt om favoritt hesten din?), og følge med dine treninger og aktiviteter fremover. Husk også å laste ned appen - da har du medlemskortet ditt i lomma til en hver tid.Sjå link for framgangsmåte